

Area Contests

Division E, Area 51, Area 52, Area 53, Area 55

March, 13th 2021

Area 51 Director / Chief Judge

Michelle Gideon

Area 52 Director / Contest Chair

Chenika Bell

Area 53 Director

Brian Lomax

Area 54 Director

Sean Dyer

Area 55 Director

Jim Kennedy

Division E Director

Michael Doyle

Zoom Master

Bryana Vaughn

9:45 Meeting Opens to the Public Zoom Maste
10:00 Chair Calls Contest to Order Chair's Welcome Invocation and Pledge Welcome Guests Contest Chair
10:10 Area 51 – Tall Tales Competition Contest Chai Contestant 1 – (3-5 min) Contestant 2 – (3-5 min)
10:20 Contestant Interviews Contest Chair
10:25 Area 51 – International Competition Contestant 1 – (5-7 min) Contestant 2 – (5-7 min) Contestant 3 – (5-7 min)
10:45 Contestant Interviews Contest Chair
10:55 Area 51 Award Announcement Contest Chair
11:00 Area 52 – Tall Tales Competition Contest Chair Contestant 1 – Elizabeth Claire (3-5 min)
11:05 Contestant Interviews Contest Chair
11:10 Area 52 – International Competition Contest Chair Contestant 1 – Tammy Attama (5-7 min)
11:15 Contestant Interviews Contest Chair
11:20 Area 52 Award Announcement Contest Chair



Area Contests

Contest Chair

Contest Chair

Division E, Area 51, Area 52, Area 53, Area 55

March, 13 th 2021	11:30	Area 53 – Tall Tales Competition Contestant 1 – Nicole Adams (3-5 min)	Contest Chair
Area 51 Director / Chief Judge Michelle Gideon	11:35	Contestant Interviews	Contest Chair
Area 52 Director / Contest Chair	11:40	Area 53 – International Competition Contestant 1 – Lloyd Dewitt (5-7 min)	Contest Chair
Chenika Bell	11:45	Contestant Interviews	Contest Chair
Area 53 Director Brian Lomax	11:50	Area 53 Award Announcement	Contest Chair
Area 54 Director Sean Dyer	11:55	Area 55 – Tall Tales Competition Contestant 1 – (3-5 min) Contestant 2 – (3-5 min)	Contest Chair
Area 55 Director Jim Kennedy		Contestant 3 – (3-5 min)	
Division E Director	12:10	Contestant Interviews	Contest Chair
Michael Doyle	12:15	Area 55 – International Competition	Contest Chair
Zoom Master Bryana Vaughn		Contestant 1 – (5-7 min) Contestant 2 – (5-7 min)	

12:30 Contestant Interviews

12:35 Area 55 Award Announcement